Receta / Recipe: salsa de queso vegano / Vegan cheese sauce

Publicado el 2 de mayo de 2024, 9:00

Una de mis recetas favoritas. Pruébalo y coméntame tu experiencia! 

 

Ingredientes: 

80gr Anacardos

1 Zanahoria mediana

1 cebolla mediana

1 ajo 

1 Patata mediana

1 cucharita de sal 

200ml de Agua

 

Vertimos todos los ingredientes en una holla y les cocinamos durante aproximadamente 20min. 

Mientras tanto preparamos los siguientes ingredientes: 

3 cucharas soperas de levadura Nutricional 

2 cucharas soperas de vinagre de manzana o vino blanco

1 cucharita de mostaza 

 

Cuando esta bien cocinado nuestra verdura y los anacardos, añadimos el resto y lo batimos hasta que tenga una consistencia cremosa. 

 

Se puede servir todavía calentito o también fría, con nachos o como acompañante de verduras a la plancha o como salsa para pasta.. tiene un sin fin de posibilidades y te aseguro que te va a enamorar. 

 

ENGLISH: 

 

One of my favourite recipes. Try it and let me know what do you think about it!

 

Ingredients:

80gr Cashew nuts

1 medium carrot

1 medium onion

1 medium onion

1 medium potato

1 teaspoon salt

200ml of water

Pour all the ingredients into a pot and cook them for about 20 minutes.

In the meantime, prepare the following ingredients:

3 tablespoons of Nutritional yeast

2 tablespoons of apple or white wine vinegar

1 teaspoon of mustard

When our vegetables and cashew nuts are well cooked, add the rest of the ingredients and beat until it has a creamy consistency.

It can be served hot or cold, with nachos or as an accompaniment to grilled vegetables or as a sauce for pasta... it has endless possibilities and I assure you that you will fall in love with it.

 

 

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